ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ WORLD JAZZ MUSIC FESTIVAL

H τρίτη έκδοση του “ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ WORLD JAZZ MUSIC FESTIVAL είναι γεγονός. Στις 3,4, & 5 Ιουνίου η ομάδα Αστροναύτες προσγειώνεται στο χώρο του Βιομηχανικού Πάρκου της ΠΛΥΦΑ για ένα τριήμερο φεστιβάλ μέσα από τους ήχους της world & jazz μουσικής.

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά τα δύο πρώτα φεστιβάλ, στο λόφο του Στρέφη και στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, που είχαν ταράξει τα νερά της ελληνικής world & jazz σκηνής δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα μουσικής ανταλλαγής και επικοινωνίας με την συμμετοχή περισσότερων των 200 νέων ταλαντούχων αλλά και παλαιότερων καταξιωμένων δημιουργών, η ομάδα «ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ» επανέρχεται με ένα μουσικό και καλλιτεχνικό τριήμερο υψηλής αισθητικής που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό και να αναδείξει όλες τις αξιόλογες μουσικές παραγωγές της World και Jazz ελληνικής (και όχι μόνο) σκηνής.

Στο Βιομηχανικό Πάρκο θα διαμορφωθούν τρεις σκηνές: Η κεντρική σκηνή θα φιλοξενήσει το κυρίως μουσικό πρόγραμμα, η Street σκηνή θα στηθεί στον δρόμο του Βιομηχανικού Πάρκου και θα παρουσιάζει μοναδικά νούμερα από καλλιτέχνες του Τσίρκου, χορευτές, μουσικούς και περφόρμερ οι οποίοι θα μεταδίδουν τον παλμό της γιορτής. Το πρόγραμμα της κάθε μέρας θα ολοκληρώνεται στην εσωτερική σκηνή του φεστιβάλ (jam stage) με οργανωμένα Jam Sessions στα οποία θα πάρουν μέρος αυτοσχεδιάζοντας μερικοί από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς. Τρεις μέρες γεμάτες μουσική και καλλιτεχνικές δράσεις, ένα τριήμερο party που όπως και δέκα χρόνια πριν θα μας μείνει αξέχαστο!