Εντυπώσεις από το 1ο The Best Comedy Week

Με το δεξί” ξεκίνησε χθες το βράδυ το φεστιβάλ The Best Comedy Week, που διοργανώνει το thebest.gr με την υποστήριξη της ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ!

Η μοναδική “Πρόταση Γάμου” του Τσέχωφ που παρουσιάστηκε σε μία αληθινή ξεχωριστή bar theatre εκδοχή της, μάγεψε το Πατρινό κοινό που γέμισε ασφυχτικά το Tag Cafe.

Τα σχόλια όλων ήταν διθυραμβικά, κυρίως για τις ερμηνείες των δύο ταλαντούχων ηθοποιών της παράστασης, της Φρόσως Ζαγοραίου και του Ντίνου Ποντικόπουλου.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας, εκτός του παρατεταμένου χειροκροτήματος στο τέλος, το γεγονός ότι πολλοί περαστικοί κοντοστέκονταν στις βιτρίνες του Tag στην Παντανάσσης και την Αγίου Ανδρέου, χαζεύοντας τους δύο ηθοποιούς εν δράσει!

Ήταν τόσο εύθυμο μάλιστα το κλίμα, που σχεδόν όλες οι παρέες παρέμειναν για ώρες μετά την παράσταση στο Tag, απολαμβάνοντας το ποτό τους και την κουβέντα με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

Κάπως έτσι, πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πρεμιέρα του The Best Comedy Week, του απόλυτου φεστιβάλ γέλιου που για πρώτη φορά πραγματοποποιείται φέτος από το thebest.gr στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι καλύτεροι stand-up κωμικοί και πολυάριθμες συναυλίες και κωμικές παραστάσεις θα φιλοξενηθούν και τις επόμενες ημέρες στο θέατρο act, στο θέατρο Επίκεντρο και σε άλλους χώρους της πόλης.